中國古典短篇小說選

劉紹銘, 馬幼垣

    Research output: Scholarly Books | Reports | Literary WorksLiterary Works

    Abstract

    本集為台北聯經版「中國傳統短篇小說集」(1979年) 的增訂本。該集所收錄的故事,與作者在哥倫比亞大學出版的Traditional Chinese Stories: Themes and Variations (1978年) 完全相同。增訂本的註釋,經作者剪輯改寫,數目更多,讀者可以本集和英文版配合使用。
    Original languageChinese (Traditional)
    Place of Publication香港
    Publisher明窗出版社
    Volume1,2
    Publication statusPublished - Mar 1985

    Cite this

    劉紹銘, & 馬幼垣 (1985). 中國古典短篇小說選. 明窗出版社.