福爾摩斯與道家解藥 : 談《老殘遊記》中的一椿公案

Research output: Book Chapters | Papers in Conference ProceedingsBook ChapterResearchpeer-review

Original languageChinese (Traditional)
Title of host publication從摩羅到諾貝爾 : 文學.經典.現代意識
Publisher麥田出版股份有限公司
Pages235-246
Number of pages12
ISBN (Print)9789863441823
Publication statusPublished - 1 Jan 2015

Bibliographical note

本文曾於2014年12月發表於「文學經典與現代意識」國際學術研習營,臺灣大學,臺灣。

Cite this

魏艷 (2015). 福爾摩斯與道家解藥 : 談《老殘遊記》中的一椿公案. In 從摩羅到諾貝爾 : 文學.經典.現代意識 (pp. 235-246). 麥田出版股份有限公司.
魏艷. / 福爾摩斯與道家解藥 : 談《老殘遊記》中的一椿公案. 從摩羅到諾貝爾 : 文學.經典.現代意識. 麥田出版股份有限公司, 2015. pp. 235-246
@inbook{516a619792f643c8954faeb4002fa573,
title = "福爾摩斯與道家解藥 : 談《老殘遊記》中的一椿公案",
author = "魏艷",
note = "本文曾於2014年12月發表於「文學經典與現代意識」國際學術研習營,臺灣大學,臺灣。",
year = "2015",
month = "1",
day = "1",
language = "Chinese (Traditional)",
isbn = "9789863441823",
pages = "235--246",
booktitle = "從摩羅到諾貝爾 : 文學.經典.現代意識",
publisher = "麥田出版股份有限公司",

}

魏艷 2015, 福爾摩斯與道家解藥 : 談《老殘遊記》中的一椿公案. in 從摩羅到諾貝爾 : 文學.經典.現代意識. 麥田出版股份有限公司, pp. 235-246.

福爾摩斯與道家解藥 : 談《老殘遊記》中的一椿公案. / 魏艷.

從摩羅到諾貝爾 : 文學.經典.現代意識. 麥田出版股份有限公司, 2015. p. 235-246.

Research output: Book Chapters | Papers in Conference ProceedingsBook ChapterResearchpeer-review

TY - CHAP

T1 - 福爾摩斯與道家解藥 : 談《老殘遊記》中的一椿公案

AU - 魏艷, null

N1 - 本文曾於2014年12月發表於「文學經典與現代意識」國際學術研習營,臺灣大學,臺灣。

PY - 2015/1/1

Y1 - 2015/1/1

UR - http://commons.ln.edu.hk/sw_master/6436

M3 - Book Chapter

SN - 9789863441823

SP - 235

EP - 246

BT - 從摩羅到諾貝爾 : 文學.經典.現代意識

PB - 麥田出版股份有限公司

ER -

魏艷. 福爾摩斯與道家解藥 : 談《老殘遊記》中的一椿公案. In 從摩羅到諾貝爾 : 文學.經典.現代意識. 麥田出版股份有限公司. 2015. p. 235-246