自由·創作

Research output: Book Chapters | Papers in Conference ProceedingsConference paper (refereed)Researchpeer-review

Abstract

執筆寫一段關於文藝營的文字,應該寫的大概是營內的種種,尤其是關於創作的。令我印象深刻的反而不是創作本身,而是透過創作,我稍稍知道今日青年的生活壓力。
Original languageChinese (Traditional)
Title of host publication九八.七.二十四的聚會 : 靑年文學創作營文集(二)
Publisher明窗出版社
Pages186-187
Number of pages2
ISBN (Print)9629731509
Publication statusPublished - 1 Mar 1999

Cite this

陳惠英 (1999). 自由·創作. In 九八.七.二十四的聚會 : 靑年文學創作營文集(二) (pp. 186-187). 明窗出版社.